App

 

 

WELKOM BIJ DAN SCHOONMAAK & DAN ONDERHOUD!

 

DAN Schoonmaak en onderhoud biedt de unieke combinatie van persoonlijke aandacht en hoogstaande kwaliteit. Door onze verscheidenheid aan professionals maken wij het mogelijk om maatwerk te leveren. Hiermee zijn wij niet alleen doeners, maar denken wij ook zeker met u mee. Samen krijgen wij namelijk alles schoon. DAN schoonmaak, meer DAN alleen schoonmaak!

 

                       Tevreden_1


 

Schoonmaken makkelijk toch?

Schoonmaken is voor velen onderdeel van de dagelijkse gang van zaken. Iets waar eigenlijk nauwelijks over nagedacht wordt, maar gewoon moet gebeuren. Toch is men zich er niet snel van bewust dat er best wat kennis komt kijken bij het schoonmaken van verschillende oppervlakten. Zo kan de toepassing van verkeerde schoonmaakmiddelen maar ook een verkeerde toepassing van juiste schoonmaakmiddelen directe invloed hebben op de levensduur van uw meubelen en apparatuur. Aan de hand van interne opleidingen en het gebruik van professionele schoonmaakmiddelen waarborgt DAN Schoonmaak de levensduur van uw meubelen en apparatuur en is daarmee in staat elke klus te klaren.       

                                                                                                                                                                                                              milieu_bewust_bezig_1


 

Schoonmaken om ziekte te voorkomen?

Ziekteverwekkers zitten in een klein hoekje en vooral als dat hoekje vuil en stoffig is, dan kunnen bacteriën en virussen zich gemakkelijk verspreiden. Ook al kan je niet helemaal voorkómen dat je ziekteverwekkers binnen krijgt, toch kan je dit risico wel verkleinen. Goed schoonmaken helpt hierbij. Bij het schoonmaken haal je namelijk  ziekteverwekkers weg. De kans dat je ze op je handen krijgt of inademt wordt daardoor kleiner. Op deze manier voorkomt schoonmaken ziekte.

 

Bron: RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)

 

Twijfel niet langer en neem contact op met  DAN Schoonmaak want wij bieden 100 %  Tevredenheidsgarantie

                                             

Tot DAN!