Persoonlijk
Hoogstaande kwaliteit
Professioneel
Blinkend schoon
Diensten

Diensten DAN Schoonmaak & DAN Onderhoud

Wij bieden diensten voor zakelijke en particulieren klanten aan. Klik hieronder om de diensten te bekijken.

Het allerbeste

Kwaliteit en service van DAN Schoonmaak en DAN Onderhoud

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons daar dan ook dagelijks mee bezig. Wij bewaken de kwaliteit van onze dienstverlening aan de hand van logboeken en een dagelijkse controle. Daarnaast worden onze medewerkers intern getraind om de juiste kwaliteit te leveren. DAN Schoonmaak werkt zoveel mogelijk met ecologische en duurzame schoonmaakmiddelen die ten goede komen voor mens en milieu. Wij werken met korte lijnen en vaste aanspreekpunten.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact op met onze klantenservice, zodat wij u verder kunnen adviseren.

Contract vormen

Kies tussen onze verschillende contracten

DAN Schoonmaak biedt maatwerk aan en daarom krijgt u bij ons de keuze om zelf te bepalen welk soort contract het beste bij u past. U kunt kiezen uit resultaatgericht of uit Inspanningsgericht contract.

Wat is het verschil tussen deze 2 soorten contracten?
Resultaatgericht: Dit houdt in dat onze medewerkers zich aanpassen aan u kantoor gebruik. Word het kantoor bijvoorbeeld niet gebruikt omdat medewerkers op vakantie zijn, ziek etc. dan wordt daarop ingespeeld en wordt dit kantoor niet schoongemaakt maar wel eventueel afgestoft. Hierbij staat de geleverde kwaliteit centraal en wordt het resultaat beoordeeld. Je bent hier als het ware partners.

Inspanningsgericht: Dit is een contract met vaste afspraken. Er wordt afgesproken op welke dagen en tijdstippen er wordt schoongemaakt en de soorten werkzaamheden. Bijvoorbeeld: er wordt afgesproken dat wij 5 keer per week voor 2 uur gaan schoonmaken, buiten kantoortijden.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?