Persoonlijk
Hoogstaande kwaliteit
Professioneel
Blinkend schoon
Maatwerk

Zakelijke diensten DAN Schoonmaak & DAN Onderhoud

DAN Schoonmaak zorgt voor een hygiënische, frisse en schone werkplek op kantoren, kinderdagverblijven, scholen en bedrijven. Bij DAN Schoonmaak is het prioriteit dat uw personeel en bezoekers zich ten alle tijden prettig voelen. Hierin houden wij natuurlijk rekening met uw wensen en behoeften maar zeker ook met uw budget. Zo word bijvoorbeeld in samenspraak met u de schoonmaak frequentie en werkzaamheden bepaald. Op deze manier zorgt DAN Schoonmaak aan de hand van maatwerk en professionals u te ontzorgen daar waar het nodig is. Samen krijgen wij namelijk alles schoon.

Onze zakelijke diensten:
Schoonmaken van IT-apparatuur, Regulier en Periodiek schoonmaak werkzaamheden, Algemeen onderhoud, Vloer onderhoud, Balansen van voorraad, Verhuis service en Stucwerkzaamheden.

Het allerbeste

Kwaliteit en service van DAN Schoonmaak

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons daar dan ook dagelijks mee bezig. Wij bewaken de kwaliteit van onze dienstverlening aan de hand van logboeken en een dagelijkse controle. Daarnaast worden onze medewerkers intern getraind om de juiste kwaliteit te leveren. DAN Schoonmaak werkt zoveel mogelijk met ecologische en duurzame schoonmaakmiddelen die ten goede komen voor mens en milieu. Wij werken met korte lijnen en vaste aanspreekpunten.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en neem contact op met onze klantenservice, zodat wij u verder kunnen adviseren.

Contract vormen

Kies tussen onze verschillende contracten

DAN Schoonmaak biedt maatwerk aan en daarom krijgt u bij ons de keuze om zelf te bepalen welk soort contract het beste bij u past. U kunt kiezen uit resultaatgericht of uit Inspanning gericht contract.

Wat is het verschil tussen deze 2 soorten contracten?

Resultaatgericht

Dit houdt in dat onze medewerkers zich aanpassen aan u kantoor gebruik. Word het kantoor bijvoorbeeld niet gebruikt omdat medewerkers op vakantie zijn, ziek etc. dan wordt daarop ingespeeld en wordt dit kantoor niet schoongemaakt maar wel eventueel afgestoft. Hierbij staat de geleverde kwaliteit centraal en wordt het resultaat beoordeeld. Je bent hier als het ware partners.

Inspanning gericht

Dit is een contract met vaste afspraken. Er wordt afgesproken op welke dagen en tijdstippen er wordt schoongemaakt en de soorten werkzaamheden. Bijvoorbeeld: er wordt afgesproken dat wij 5 keer per week voor 2 uur gaan schoonmaken, buiten kantoortijden.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?