Persoonlijk
Hoogstaande kwaliteit
Professioneel
Blinkend schoon

Ron en Sonja van Raai.
12/04/2023

Al jaren zorgt Abdel ervoor dat veel klussen tot volle tevredenheid zijn gedaan. De contacten met Fathia zijn hartverwarmend en on commercieel, eerder informeel. Afspraken worden strikt nagekomen.
Wij blijven nog vele jaren vaste klant.

Koetsveld Installaties
05/03/2021

Dan onderhoud wordt door ons al een poosje ingehuurd in onderaanneming voot het stucadoren en tegelen van badkamers, en diverse andere werkzaamheden.

Deze werkzaamheden worden door Abdel met met precisie en hoge vakkundigheid afgeleverd.

Abdel is een rustige vakman die erg netjes werkt en die je ook gerust alleen naar een klant kan sturen, alles wordt netjes afgewerkt en opgeruimd.

We hopen nog op een lange samenwerking

 

Beste Marcel,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige review te schrijven. Suppper!Onze dag kan niet meer stuk. Team DAN Onderhoud & DAN schoonmaak zijn ontzettend blij dat u met ons samenwerkt. En zijn u heel graag van dienst.

Wij vertrouwen  op een mooie  en blijvende samenwerking.

Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn!

Benjamin
02/03/2021

Super netjes schoongemaakt. Tijd vervroegd, de avond van te voren, geen enkel probleem. Dank jullie wel.

 

Beste Benjamin van Leer,

Hartelijk dank voor het geven van deze prachtige/ fantastische review. Het gehele team geniet van zulke mooie woorden. Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten. Benjamin bedankt voor uw vertrouwen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd gerust contact opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Hartelijke groeten

Team DAN Schoonmaak

 

Stefan van der Caaij
03/06/2020

Stucen: 4 m2 wanden; 5 m2 plafonds

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Harde en zeer nette werker.

Zuivel & Zo
03/04/2020

Schoonmaak: Volledige woning schoonmaken

Helemaal top zelfs zo tevreden dat het niet bij eenmalige schoonmaak is gebleven.

Nathalie Kolkman
22/01/2020

Stucen: 9 m2 wanden

Ik ben super tevreden. Het was fijn dat hij zo snel kon komen. Het aantal m2 was iets meer dan opgegeven. Eigenlijk wilde hij dat niet in rekening brengen, maar ik vond dat dat gewoon gedaan moest worden. Er was meerwerk dus daar wilde ik gewoon voor betalen. Het zit er super strak op.

Edwin Schipper
12/12/2019

Binnenschilderwerk: 60 m2 wanden; 38 m2 plafonds

Erg goed bedrijf komt afspraken na en communiceert erg goed.

Bjorn Barnas
27/11/2019

Stucen: 5 m2 wanden

Helemaal tevreden met DAN Schoonmaak. Opdracht uitgevoerd, plus wat kleine extra’s die tijdens de werkzaamheden opdoken. Geen probleem. Zelfs in het weekend! Uitstekende communicatie via Whatsapp. Zeer prettig en correct. Prijs was helemaal goed. Zelfs met de extra’s erbij viel het ons reuze mee.

Kwaliteit, best for last:) zeer kundige vakman die onze muren gestuct en gespachtelputzed heeft. Snel, netjes en alles opgeruimd. Advies gevend en kwaliteit leverend.

Voor de volgende klus weet ik ze te vinden!

Tim Bleeker
18/10/2019

Stucen: 15 m2 wanden; 15 m2 plafonds

Ik ben erg tevreden over het geleverde werk en de prijs/kwaliteit van Dan onderhoud!

Bij het opmaken van de offerte was er een misverstand, waardoor de prijs naar boven bijgesteld moest worden. Dat was begrijpelijk, want er waren veel lastige hoekjes waardoor het aanbod in de offerte niet reëel was.

De stukadoor heeft twee dagen lange dagen hard gewerkt aan onze zolder, met een prachtig eindresultaat. De stukadoor was vriendelijk en bekwaam, en behulpzaam bij bijvoorbeeld het loskoppelen van de verwarming. Het contact met het bedrijf verloopt soepel en prettig via whatsapp. Dit alles voor een scherpe prijs.

Ik zou het bedrijf dus van harte aanraden!

Richard Dekkers
23/04/2019

Stucen: 6 m2 verlaagd plafond badkamer

Er is netjes gewerkt en de stukadoor was op tijd. Het eind resultaat is netjes. Zeer tevreden.

Patricia Leeman
22/02/2019

Stucen: 17 m2 wanden

Super tevreden over DAN Schoonmaak. Communicatie top, kwaliteit top…kortom mocht ik weer een klusje hebben dan weet ik ze te vinden 👍🏻

Nick de Jong
01/02/2019

DAN Schoonmaak heeft uitstekend werk geleverd tegen een scherp tarief. Zij reageren zeer snel op offerte aanvragen met een duidelijke en gepersonaliseerde reactie. Bij aankomst gaf de stukadoor aan welke delen lastig zouden worden (radiator, ongebruikelijke hoek/rand) en gaf enkele verbetertips (versteviging wand, afwerking). Ondanks dat hij redelijk wat bezwaar had tegen een radiator die niet afgekoppeld zou worden en dit wel wilde proberen (aangegeven bij opdracht dat deze zou blijven zitten, maar wel los van wand) is hij er uiteindelijk toch omheen gaan werken. De stukadoor is – alleen – meer dan 10,5 uur non-stop hoorbaar hard bezig geweest, met een geweldig mooi en uitstekend glad resultaat. Zelfs de radiator was aan het eind netjes teruggehangen. Daarmee wil ik DAN Schoonmaak dus zeker aanbevelen voor stucwerk, en zou ik hen voor een eventuele volgende klus direct benaderen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?