Persoonlijk
Hoogstaande kwaliteit
Professioneel
Blinkend schoon

Stefan van der Caaij
03/06/2020

Stucen: 4 m2 wanden; 5 m2 plafonds

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Harde en zeer nette werker.

Veronique Bayraktar
03/04/2020

Schoonmaak: Volledige woning schoonmaken

Helemaal top zelfs zo tevreden dat het niet bij eenmalige schoonmaak is gebleven.

Nathalie Kolkman
22/01/2020

Stucen: 9 m2 wanden

Ik ben super tevreden. Het was fijn dat hij zo snel kon komen. Het aantal m2 was iets meer dan opgegeven. Eigenlijk wilde hij dat niet in rekening brengen, maar ik vond dat dat gewoon gedaan moest worden. Er was meerwerk dus daar wilde ik gewoon voor betalen. Het zit er super strak op.

Edwin Schipper
12/12/2019

Binnenschilderwerk: 60 m2 wanden; 38 m2 plafonds

Erg goed bedrijf komt afspraken na en communiceert erg goed.

Bjorn Barnas
27/11/2019

Stucen: 5 m2 wanden

Helemaal tevreden met DAN Schoonmaak. Opdracht uitgevoerd, plus wat kleine extra’s die tijdens de werkzaamheden opdoken. Geen probleem. Zelfs in het weekend! Uitstekende communicatie via Whatsapp. Zeer prettig en correct. Prijs was helemaal goed. Zelfs met de extra’s erbij viel het ons reuze mee.

Kwaliteit, best for last:) zeer kundige vakman die onze muren gestuct en gespachtelputzed heeft. Snel, netjes en alles opgeruimd. Advies gevend en kwaliteit leverend.

Voor de volgende klus weet ik ze te vinden!

Tim Bleeker
18/10/2019

Stucen: 15 m2 wanden; 15 m2 plafonds

Ik ben erg tevreden over het geleverde werk en de prijs/kwaliteit van Dan onderhoud!

Bij het opmaken van de offerte was er een misverstand, waardoor de prijs naar boven bijgesteld moest worden. Dat was begrijpelijk, want er waren veel lastige hoekjes waardoor het aanbod in de offerte niet reëel was.

De stukadoor heeft twee dagen lange dagen hard gewerkt aan onze zolder, met een prachtig eindresultaat. De stukadoor was vriendelijk en bekwaam, en behulpzaam bij bijvoorbeeld het loskoppelen van de verwarming. Het contact met het bedrijf verloopt soepel en prettig via whatsapp. Dit alles voor een scherpe prijs.

Ik zou het bedrijf dus van harte aanraden!

Richard Dekkers
23/04/2019

Stucen: 6 m2 verlaagd plafond badkamer

Er is netjes gewerkt en de stukadoor was op tijd. Het eind resultaat is netjes. Zeer tevreden.

Patricia Leeman
22/02/2019

Stucen: 17 m2 wanden

Super tevreden over DAN Schoonmaak. Communicatie top, kwaliteit top…kortom mocht ik weer een klusje hebben dan weet ik ze te vinden 👍🏻

Wim Barten
28/01/2019

Stucen: 14 m2 wanden

Perfect. Communicatie was snel en duidelijk. Afspraak is correct nagekomen. Muur is nu nog aan het nadrogen maar is spiegelglad gestuct. Harde werker die in 6 uur tijd alles piekfijn in orde heeft gemaakt. Ik ben uiterst tevreden en zal jullie van harte aanbevelen bij andere geïnteresseerde.

Anne Frinsel
28/01/2019

Spachtelputz

De stukadoor heeft onze muren erg mooi en netjes gespachtelputzt! Hij ging ook zeer nauwkeurig en netjes te werk, erg fijn. We zijn er heel erg blij mee!

Mandy Dubbeldam
26/01/2019

Stucen: Gang

Ik zette dinsdag een opdracht op deze site, en woensdag kwam hij de gang al stucen. Hij heeft alles in 1 dag gedaan. Hij heeft echt super strak werk geleverd, ik vond het ook totaal niet duur. Echt een aanrader!!

Boudewijn Meindertsma
27/12/2018

Stucwerk hal na verwijdering lambrisering

Ze konden snel komen en mooi werk afgeleverd in mijn gang. Waren ook bereid om ergens anders in huis wat stucwerk te doen wat ik van te voren niet had afgesproken.